Sport

2013.11.15. 13:37

ARK Sprint Miskolc - Több mint százan sprintelnek

Miskolc - Lezárult a nevezési időszak a hétvégi ARK Sprint Miskolc kapcsán. Az MNASZ által koordinált Északi Régió hatodik viadalán az előfutókkal együtt több mint száz páros áll rajthoz.

Miskolc - Lezárult a nevezési időszak a hétvégi ARK Sprint Miskolc kapcsán. Az MNASZ által koordinált Északi Régió hatodik viadalán az előfutókkal együtt több mint száz páros áll rajthoz.A hétvégi rendezvénnyel kapcsolatban Adamovits Márk főszervező elmondta: a tavaszi versenyhez hasonlóan a sprintesek ismét megmutathatják magukat a népkerti prológon, másnap pedig a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt közötti útvonalon összesen négy gyorsasági szakaszt teljesítenek, ezután alakul ki a végeredmény. A nevezési listából az is kiderül, hogy az ORB-ben szerepelő egységek közül is sokan jelen lesznek. A teljesség igénye nélkül a szurkolók találkozhatnak Hideg Krisztiánnal, ifj. Kiss Lászlóval, Hibján Józseffel és Jedlóczky Lászlóval is. A meghívásos kategóriában közel negyvenen, a sprinteseknél pedig több mint hatvanan lesznek ott a rajtvonal mögött.

Prológ és gyorsok

Az ARK Sprint Miskolc hétvégi programja a Miskolc Autóházban az adminisztratív és a technikai átvételekkel kezdődik szombaton délelőtt. Ezután a mezőny a Borsod Volán népkerti salakstadionja felé veszi az irányt, itt rendezik meg ugyanis a prológot. Az eseményre a tíz év alattiak ingyen látogathatnak ki, egyébként a belépőjegy ezer forintba kerül. Az első páros 13.30-tól rajtol a salakoválon, a közönség csökkenő rajtszám szerint láthatja az indulókat. Másnap Bükkszentkereszten alakítják ki a szervizparkot, az első gyorsasági szakasz pedig reggel nyolc órakor kezdődik. A tervek szerint az ünnepélyes díjkiosztót a Miskolc Autóházban 18 órától tartják meg.

ÉM-ME


Az ARK Sprint Miskolc programja

November 16. (szombat):

  • Adminisztratív és technikai átvételek, 08.00-11.00

  • (Miskolc Autóház, Lórántffy u.)

  • Prológ, 13.30, csökkenő rajtszám szerint

  • Borsod Volán Sportpálya (Miskolc, Budai Jenő út 1.)

    November 17. (vasárnap):

  • GY1 - Bükkszentkereszt - Bükkszentlászló, 8.03
  • GY2 - Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt, 10.03
  • GY3 - Bükkszentkereszt - Bükkszentlászló, 12.03
  • GY4 - Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt, 14.03
  • Ünnepélyes díjkiosztó, Miskolc Autóház, 18.00
  • Szervizpark: Bükkszentkereszt

  • ARK Sprint Miskolc - Egy híján százan

    Miskolc - Az előfutókkal együtt összesen 99 páros adta le az indulási szándékát az ARK Sprint Miskolcra. tovább »

    Térkép: ARK Sprint Miskolc - Bükkszentkereszt fel és le

    Az ARK Sprint Miskolc mezőnye a májusihoz hasonlóan ezúttal is a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt közötti útvonalon méri össze az erejét az előttünk álló vasárnap. tovább »

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!