Sport

2013.10.11. 19:36

Ózdi KC: lendületben kell maradni

2012 tavaszán a Törökszentmiklós az ózdi vereségével veszítette el az akkori bronzérmet az NB I/B keleti csoportjában.

2012 tavaszán a Törökszentmiklós az ózdi vereségével veszítette el az akkori bronzérmet az NB I/B keleti csoportjában.Az előző idényben viszont mindkétszer jobbnak bizonyultak az Ózdi KC-nál. Most szombaton 18 órától két jó formában lévő csapat találkozik egymással a Városi Sportcsarnokban. Az észak-borsodiak az elmúlt két fordulóban jöhettek le győztesként a pályáról, az alföldiek pedig csak a nyitó körben kaptak ki a Balmazújvárostól.

- A legutóbbi két fordulóban a Nyíregyháza ellen és Gödöllőn már számos pozitívumot láttam a csapat játékán. Javult a védekezés és a kapusteljesítmény, és támadásban is lépegettünk előre – mondta Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. - Szombaton azonban már a következő megoldandó feladat vár ránk. Az esztendők óta stabil élcsapatnak számító Törökszentmiklós látogat hozzánk. Kis Gergő erre a bajnokságra is komoly csapatot rakott össze, aki hazai pályán és idegenben is bárhol győzelmi esélyekkel léphet pályára. Tavaly mindkétszer kikaptunk tőlük, ezért van miért törlesztenünk. A dolgunkat nehezíti, hogy Papp Gábor sérülése továbbra sem jött rendbe, ezért vélhetően rá most sem számíthatok. Abban viszont nagyon bízom, hogy az a csapatszellem a jövőben is megmarad, amit Gödöllőn tapasztaltam. Nagyszerűen küzdöttek a srácok, és így lesz ez szombaton. A Városi Sportcsarnokban ugyanis legyen bárki az ellenfél, mi csak győzelemre játszhatunk. Így teszünk ezúttal is, bár egy pokolian nehéz és kemény csatára van kilátás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!