Sport

2013.10.11. 19:36

Ózdi KC: lendületben kell maradni

2012 tavaszán a Törökszentmiklós az ózdi vereségével veszítette el az akkori bronzérmet az NB I/B keleti csoportjában.

2012 tavaszán a Törökszentmiklós az ózdi vereségével veszítette el az akkori bronzérmet az NB I/B keleti csoportjában.Az előző idényben viszont mindkétszer jobbnak bizonyultak az Ózdi KC-nál. Most szombaton 18 órától két jó formában lévő csapat találkozik egymással a Városi Sportcsarnokban. Az észak-borsodiak az elmúlt két fordulóban jöhettek le győztesként a pályáról, az alföldiek pedig csak a nyitó körben kaptak ki a Balmazújvárostól.

- A legutóbbi két fordulóban a Nyíregyháza ellen és Gödöllőn már számos pozitívumot láttam a csapat játékán. Javult a védekezés és a kapusteljesítmény, és támadásban is lépegettünk előre – mondta Szakál György, az Ózdi KC vezetőedzője. - Szombaton azonban már a következő megoldandó feladat vár ránk. Az esztendők óta stabil élcsapatnak számító Törökszentmiklós látogat hozzánk. Kis Gergő erre a bajnokságra is komoly csapatot rakott össze, aki hazai pályán és idegenben is bárhol győzelmi esélyekkel léphet pályára. Tavaly mindkétszer kikaptunk tőlük, ezért van miért törlesztenünk. A dolgunkat nehezíti, hogy Papp Gábor sérülése továbbra sem jött rendbe, ezért vélhetően rá most sem számíthatok. Abban viszont nagyon bízom, hogy az a csapatszellem a jövőben is megmarad, amit Gödöllőn tapasztaltam. Nagyszerűen küzdöttek a srácok, és így lesz ez szombaton. A Városi Sportcsarnokban ugyanis legyen bárki az ellenfél, mi csak győzelemre játszhatunk. Így teszünk ezúttal is, bár egy pokolian nehéz és kemény csatára van kilátás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!