Sport

2013.10.11. 13:21

MVSC: A címvédő Vasas az esélyes

A fővárosban vasárnap délután lép pályára a zöld-fehérek élvonalbeli női röplabdacsapata.

A fővárosban vasárnap délután lép pályára a zöld-fehérek élvonalbeli női röplabdacsapata.

A Vasas Óbuda – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI találkozót 16 órától rendezik. Bajnoki címvédőként a hazaiak a mérkőzés esélyesei, a vendégek azonban elszánt, lelkes játékkal akarják megszorítani őket.

Nehéz dolguk lesz

– A Fatum-Nyírsuli NRK elleni, csütörtökön este Miskolcon játszott Magyar Kupa visszavágón fegyelmezett és jó játékkal rukkoltunk ki – mondta Toma Sándor vezetőedző. – Ugyan mint általában mindig, most is voltak hullámvölgyeink, de három szettben is méltó ellenfelei voltunk a szabolcsiakak és közel álltunk az úgynevezett aranyszetthez. Ami pedig a Vasas Óbuda együttesével szembeni NB I-es összecsapást illeti: a fővárosiak két amerikai játékossal is rendelkeznek, de nem tudom, hogy Jókai Zoltán edzőkollégám milyen összetételben küldi pályára csapatát. Akár szerepet kapnak a tengerentúliak, akár nem, nekünk nehéz dolgunk lesz ellenük. Amennyiben harcos erényeket csillogtatunk és jó egyéni teljesítményekkel rukkolunk ki, akkor a várhatóan élvezetes meccsen alaposan megkeseríthetjük vendéglátónk dolgát.

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!