Sport

2013.10.10. 21:59

Munkameccs a Bikák ellen

Miskolc - Péntek este hazai környezetben rangadót vív a Miskolci Jegesmedvék Mol-ligás hokicsapata.

Miskolc - Péntek este hazai környezetben rangadót vív a Miskolci Jegesmedvék Mol-ligás hokicsapata.A sárga-feketék 18 óra 30 perctől a Dab.Docler gárdájával a jégcsarnokban mérik össze tudásukat. A két együttes nagyon jól ismeri egymást, így gyakorlatilag ősi riválisként csapnak össze a Macik és az Acélbikák.

Arra a kérdésre, hogy fogadkoznak-e az MJJSE tagjai, Mayer Péter megjegyezte:

– Ez nem jellemő ebben a sportágban. Inkább úgy kell fogalmaznom, hogy a hokisták mindig nyerni akarnak, vereségre, kudarcra nem gondolnak. Persze az érzéseik néha elhomályosítják őket, az edzőnek viszont az a dolga, hogy a helyére tegye ítélőképességüket. Nos, én ezt már megtettem és folyamatosan megteszem. A dunaújvárosi Acélbikák ellen munkameccsre számítok, a péntek esti hatvan perc – vagy még több... – nem a csodálatos hokiról fog szólni, most csúszni-mászni kell majd, ez olykor nem kellemes és nem látványos, de általában célravezető. Annak érdekében, hogy győztesen jöhessünk le a jégről, nem szépen, hanem tudatosan és nagy akarással kell küzdenünk. A győzelemért járó pontokat az a társaság sepri be, amelyik jobban adja majd elő a csípést-harapást, mert bizonyosan ilyen stílusú lesz ez a rangadó.

A Jegesmacik tagjai közül Fliszár Zalán házi, meghatározatlan idejű eltiltása miatt nem szerepel (jövőjéről majd a klubvezetés dönt), a többiek azonban a „fedélzeten” vannak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!