Sport

2013.10.04. 14:57

Miskolci Jegesmedvék - "Fiai" vitték jégre a mestert?

A Miskolci Jegesmedvéknél kanadai Travis Young helyét megbízott vezetőedzőként Mayer Péter vette át.

A Miskolci Jegesmedvéknél kanadai Travis Young helyét megbízott vezetőedzőként Mayer Péter vette át.

A Macik erről szóló, mindössze egy mondatos közleményét csütörtökön este kevéssel 18 óra 30 előtt, elektronikus úton küldték el a hírközlő szerveknek. Ebből kiderül, hogy a váltásról már október 2-án, vagyis szerdán határoztak, de döntésüket csak másnap hozták nyilvánosságra.

Csak szombaton

Felhívtuk Egri Istvánt, a Miskolci Jegesmedvék első emberét, akitől a kanadai tréner, Travis Young felmentésének okára kértünk magyarázatot, de a klubelnök ezúttal nagyon szűkszavú volt:

– A volt vezetőedzővel van egy megállapodásunk, mely szerint most csak annyit közlünk, amennyit nyilvánosságra hoztunk. Rövidesen elmondjuk a részleteket, de erre nem pénteken, hanem csak szombaton kerül majd sor. Saját házunk táján most ez a helyzet...

Ezután a sportvezetővel közöltük információnkat, mely szerint egyes játékosok kedd esti „csupaszkodása" okán váltottak, de Egri István továbbra sem állt kötélnek.

– Erről nem mondok semmit – közölte az elnök, majd hozzátette: – A szurkolók, vagy a mesélők sok mindent mondanak...

Következik a Brassó

..és, hogy a sportról is essék szó: a Miskolci Jegesmedvék csapata mostanáig kilenc mérkőzést játszott a ligában, ám ezek közül csak kettőt nyert meg a rendes játékidőben és a negyedik helyen áll a táblázaton. Legközelebb vasárnap este a brassóiak ellen hazai környezetben lépnek jégre, de addig nyilván fény derül a most még kissé homályos történésekre...

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!