Sport

2013.10.16. 19:12

Ligakupa: DVTK vs. Vasas - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Vasas FC (4-2) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Vasas FC (4-2) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): - Egy jól szervezett, motivált csapat ellen játszottunk, amelynek a védekezését az első félidőben nem tudtuk feltörni, bár helyzeteink voltak. A második félidő már sokkal jobb volt, főleg a gólok után. Mindenki nagyon akart, külön öröm, hogy Tisza végre úgy játszik, ahogy várjuk tőle, és örülök annak is, hogy a mindössze 16 esztendős Boros is gólt rúgott. Nehéz pályán játszottunk egy küzdelmes, hajtós mérkőzést, jó kis meccs volt, erre lehet építeni.

Dirk Berger (Vasas): - Gratulálok kollégámnak a győzelemhez, amely jogos. A mérkőzésen nemigen volt olyan periódus, amely alapján azt mondhatnám, hogy nyerhettünk volna. Pozitívum, hogy két gólt rúgtunk, de túlzottan óvatosak voltunk, nem voltunk elég bátrak.



BOON-ÉLŐ - Ligakupa: DVTK vs. Vasas 4-2 (0-0)

A labdarúgó Liga Kupa A csoportjának 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Vasas FC csapatát fogadta szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!