Sport

2013.05.11. 19:53

Győzött és NB I-es a Mezőkövesdi KC

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának utolsó előtti fordulójában szombaton kora este Gödöllőn játszott a Matyó-alakulat.

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának utolsó előtti fordulójában szombaton kora este Gödöllőn játszott a Matyó-alakulat.A bajnokság utolsó szakaszában már biztos volt (főleg amikor a rivális Balmazújvárost idegenben megverték), hogy a másodosztály Keleti csoportjának 2012/2013 küzdelemsorozatát csak a mezőkövesdi csapat nyerheti meg.

Feketéék végig magabiztosan meneteltek a tavasszal, és szombaton sem tévesztettek, idegenben a Gödöllői KC otthonában is hozni tudták a sikert. Mindez azt jelentette, hogy egy fordulóval a pontvadászat befejezése előtt olyan előnyre tett szert az MKC, amely már behozhatatlan. A győzelmet több tucat szurkolóval ünnepelte a helyszínen a mezőkövesdi csapat, amelynek tagjai át is vehették az érmeket a lefújás után.

A végeredmény: Gödöllői KC - Mezőkövesdi KC 29-35


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!