Sport

2013.03.30. 14:26

Tízzel jobb volt az MVSI

Miskolc - A férfi vízilabda OB I/B, B csoportjának 12. fordulójában hazai környezetben játszott szombaton a miskolci együttes.

Miskolc - A férfi vízilabda OB I/B, B csoportjának 12. fordulójában hazai környezetben játszott szombaton a miskolci együttes.Miskolc VSI – Érd-MAFC 17-7 (4-2, 3-3, 5-1, 5-1)

Miskolc, Kemény Dénes városi sportuszoda, 150 néző. V.: Madarasi A., Madarasi Gy.

Miskolc VSI.: Markovics - Vidumansky (3), Gergely (3), Varga A. (3), Chilkó (2), Sántavy (-), Török (-). Csere: Dobai (k), Papp (-), Kisely T. (4), Csorba (-), Németh G. (1), Matajsz (1), Batki (-). Játékosedző: Binder Szabolcs.

Binder Szabolcs: - Végre hasonló lendülettel és lelkesedéssel játszottunk, mint az ősszel. Nyilván picivel könnyebb dolgunk volt, mint az előző mérkőzéseken, részint azért, mert most majdhogynem a teljes kerettel állhattunk ki. Gratulálok a csapatnak, hogy az elmúlt négy, rosszul sikerült meccs után összességében koncentrált pólót nyújtott, amely magabiztos győzelmet eredményezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!