Sport

2013.03.11. 09:44

A fővárosi derbi rendőrségi objektíven át

Utolsó percben lőtt győztes góllal és előállításokkal ért véget az utolsó derbi az Albert Stadionban.  Az ORFK fotói a mérkőzésről.

Utolsó percben lőtt győztes góllal és előállításokkal ért véget az utolsó derbi az Albert Stadionban.  Az ORFK fotói a mérkőzésről.

2-1 arányban nyert a hazai pályán játszó Ferencváros az Újpest ellen az OTP Bank Liga 19. fordulójának vasárnapi rangadóján. Az ORFK fotósorozata a lelátó eseményeit és a biztosításban résztvevő rendőri erőket mutatja be.

ORFK felvétele, H.Szabó Sándor


Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - Összesen három szurkolót állított elő a rendőrség vasárnap Budapesten este 7 óráig - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-vel.

Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - A Ferencváros hazai környezetben 2-1-re nyert az ősi rivális Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának vasárnapi rangadóján. A győztes gólt Vladan Cukic a 92. percben szerezte.

Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - Késsel akart belépni a ferencvárosi Albert Flórián Stadionba egy 33 éves tokaji férfi, ezért rendzavarás szabálysértése miatt a IX. kerületi rendőrkapitányságra állították elő - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Budapest, 2013. március 10., vasárnap (MTI) - A rendőrökre támadtak a vasárnap délutáni labdarúgó-mérkőzés szurkolói a IV. kerületben, miután egyiküket pirotechnikai eszköz használata miatt kiemelték a tömegből - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!