Sport

2013.02.18. 13:33

Ózdi FC: Ismét halasztana az MTK

Ózd - A labdarúgó NB III-ban még novemberben maradt el az Ózdi FC - MTK tartalék összecsapás, mert a fővárosi kék-fehérek - a versenybizottság engedélye alapján - nem jelentek meg a sorsolás szerint kiírt időpontban.

Ózd - A labdarúgó NB III-ban még novemberben maradt el az Ózdi FC - MTK tartalék összecsapás, mert a fővárosi kék-fehérek - a versenybizottság engedélye alapján - nem jelentek meg a sorsolás szerint kiírt időpontban. A mérkőzés ügye aztán hosszú heteken keresztül kérdéses volt, míg végül elrendelték az újrajátszást. A pótlást az előttünk álló szombaton, február 23-án kellene megtartani. Az MTK azonban ismét halasztási kérelemmel fordult az észak-borsodiakhoz, méghozzá azzal az indokkal, hogy erre az időpontra már korábban edzőmeccset kötöttek le. Az ózdiak a korábbi huzavona után nem egyeztek bele az újbóli halasztásba, de továbbra is kérdés, hogy a Mátra-csoport 12. fordulójában elmaradt találkozót szombaton lejátsszák, vagy sem.

ÉM-ME


Ózd - Tokár Béla az új vezetőedző az NB III-ban sereghajtó fekete-fehéreknél.

Nagyon kevés sikerélménye volt ősszel az Ózdi FC futballistáinak. A fekete-fehérek az NB III Mátra-csoportjában csupán egyetlen győzelmet arattak, háromszor döntetlent játszottak, nyolcszor pedig kénytelenek voltak vesztesen elhagyni a pályát.

A Mátra-csoport Versenybizottsága legutóbbi tanácskozásán az Ózdi FC - MTK tartalék NB III-as futballmérkőzés újrajátszását rendelte el.

Ózd - Továbbra sincs végleges határozat a labdarúgó NB III-ban elhalasztott Ózdi FC - MTK tartalék mérkőzés ügyében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!