Sport

2013.02.26. 09:35

Este kiderül van-e baja a Barcelonának

A spanyol kupa elődöntőjének visszavágóját rendezik ma Barcelonában. Az idei legfontosabb El Classico jöhet.

A spanyol kupa elődöntőjének visszavágóját rendezik ma Barcelonában. Az idei legfontosabb El Classico jöhet.

Még csak február végét írjuk, de már a második El Classico-ra kerül sor, de szombaton rögtön jön a harmadik. Ahogy az első körben, most is kupaelődöntőben találkozik a két csapat, ezúttal a katalán fővárosban. Az előző mérkőzésen 1-1-es döntetlen született, akkor Fabregas találatára a fiatal védő, Varane tudott egy fejesgóllal válaszolni, így alakult ki a végeredmény.

A hazai csapat egy héttel ezelőtt meglepetésre simán kikapott 2-0 arányban a Milan vendégeként, a Barcelona tompa volt és alig tudott veszélyeztetni Milánóban, így adja magát a kérdés, valóban formán kívül van-e a világverő Barca. A csapat zárt kapus edzéssel készül a mérkőzésre, az újságírók sem nyerhettek belépést.

A Real Madrid is nehéz helyzetből várhatja a United elleni visszavágót a Bajnokok Ligájában, döntetlennel (1-1) utaznak az Old Trafford-ra márciusban. Hír a madridiaknál, hogy mind Xabi Alonso, mind Benzema felépült, számíthat a játékukra Mourinho mester.

Hétvégén mindkét csapat 2-1-es győzelemmel hangolt a mai meccsre, a Barcelona otthon verte a Sevilla-t, a Madrid La Coruna-ban nyert.

A 224. El Classico magyar idő szerint este 9-kor kezdődik. A héten a Real Madrid kétszer is a Nou Camp-ba látogat, szombaton bajnokin fogadják őket Barcelona-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!