Sport

2012.12.02. 21:40

DVTK vs. Bp. Honvéd - Mezcsere is a nézzük együtt után

Miskolc - Nézzük együtt, együtt nézzük: ezúttal Bukovszki Mónikával követtük a DVTK meccsét.

Miskolc - Nézzük együtt, együtt nézzük: ezúttal Bukovszki Mónikával követtük a DVTK meccsét.Ez alkalommal Bukovszki Mónikát, a Work Force-DKSK Miskolc NB I/A csoportos női kosárlabdacsapatának játékosát kértük meg arra, hogy nézze velünk a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának soros bajnokiját, a szombat esti, Honvéd elleni mérkőzést.

– Úgy láttam, hogy a meccs elején lendületesen játszott, agresszív volt a csapat, úgyhogy nem érdemtelenül jutottunk előnyhöz – mondta Bukovszki Mónika az első félidő után. – Aztán feljött ugyan a Honvéd, de mi szerezhettünk volna újabb gólt, ha bemegy a ziccer, vagy ha a játékvezető is látja azt a kezezést a Honvéd 16-osán belül, amit a helyszínen több ezren észleltünk. Jó színvonalú, izgalmas volt a mérkőzés, amit furcsa volt a sajtóhelyről követni, mert itt nem kiabálhattam, viszont itt sokkal jobban érződik a meccsnek a hangulata, mintha a például a napos oldalon, a drukkerek között lennék. Remélem a második félidőben pályára lép a kis kedvencem, Csirszki Martin is, és bízom benne, hogy a hozzám hasonlóan szintén a 9-es mezt viselő Bacsa Patriktól – akit szintén nagyon kedvelek, hiszen ő is miskolci születésű sportoló – látunk még szép dolgokat.

A második félidőben volt miért izgulni, ismerte el a meccs végén Bukovszki Mónika, aki a szünet utáni időszakot így foglalta össze:

– Hol is kezdjem? Azt hiszem először a lelátón történtekről illő szólnom: megértem a szurkolókat, ismerek közülük néhányat, tudom, hogy az életük a Diósgyőr, és nem csodálkozom azon, hogy a szurkolói kártya ellen demonstráltak. De ahogy nekik is szükségük van erre a csapatra, így a csapatnak is rájuk, mert csak együtt van értelme a létezésüknek. Rettentően sajnálom Csirszki Martint, remélem ez a sérülés csak rövid időre töri meg a karrierjét, ezúton is kívánok neki minél hamarabbi felépülést. 1-1-nél nagyon szomorú voltam, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy esetleg megtörténhet az, hogy mégsem nyerünk. Gallardo beállítása viszont jó döntés volt, nagy akarással játszott, és ez a fajta mentalitás kellett ahhoz, nem csak az ő részéről, hogy a hajrában gólt tudjon szerezni a csapat. Az pedig már hab a tortán, hogy Bacsa Patrik gólt szerzett, ennek nagyon nagyon örülök, a meccs után megyek hozzá, és megpróbálom nyélbe ütni azt az üzletet, amit korábban már vázoltam neki, nevezetesen, hogy egy Bacsa-féle 9-es mezt egy Bukovszki-féle 9-es mezre cseréljünk. Még annyit, hogy a hangulat elképesztően jó volt, sehol máshol nincs ilyen az országban, bízom benne, hogy előbb, utóbb kosárlabda meccsen is lesz részünk valami hasonlóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!