Sport

2012.08.01. 19:50

Ngalle és két brazil Barcikán

Abaújszántó, Kazincbarcika - A Kazincbarcikai SC Abaújszántón a Nyíregyházával, míg a Mezőkövesd-Zsóry Tatán a Gyirmót FC Győr ellen játszott előkészületi találkozót szerdán.

Abaújszántó, Kazincbarcika - A Kazincbarcikai SC Abaújszántón a Nyíregyházával, míg a Mezőkövesd-Zsóry Tatán a Gyirmót FC Győr ellen játszott előkészületi találkozót szerdán.Nyíregyháza Spartacus – Kazincbarcikai SC 2-1 (2-1)

KBSC: Szabó Á. (Varsányi) – Komlósi (Nyitrai), Nyisalovits, Fótyik, Brnicanin, Luis, Horváth (Halgas), Maicon, Ngalle (Lengyel), Husanik (Tátrai), Salvador (Renan). Edző: Szabó János.

Gólszerző: Ngalle.

A barcikaiaknál három próbajátékos is pályára lépett, a brazil Luis és Maicon, illetve a kameruni Ngalle, aki legutóbb a Szigetszentmiklós futballistája volt. Szombaton 11 órától az NB III-as Cigánd lesz a KBSC ellenfele.

Mezőkövesd-Zsóry SE – Gyirmót FC Győr 2-1 (1-0)

MSE: Szántai – Hegedűs (Nagy), Lakatos (Szalai), Elek (Bagi), Éles, Irhás, Sigér, Bognár (Jeremiás), Bogdány (Dobos), Hamar (Kemény), Lipusz. Edző: Véber György.

Gólszerző: Hamar, Lipusz.

Pénteken 17 órától – szintén Tatán – a Haladás II lesz a kövesdiek ellenfele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!