Sport

2012.04.13. 11:47

Bemutatkoznak a Tihanyi-féle Farkasok

Az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozatban szombaton a 2. forduló mérkőzésére kerül sor.

Az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozatban szombaton a 2. forduló mérkőzésére kerül sor.Debrecen Autó-Tigrisek – Interhandel-2000 Farkasok mérkőzést rendeznek szombaton 16.30-tól Miskolcon, a népkerti pályán, az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat 2. fordulójában. A versenyzők és a csapatvezetők együttes reményei szerint a két héttel ezelőttinél jobb pályán.

– Az előző verseny óta nagyot sokat dolgoztunk a pályán, hogy olyan állapotba hozzuk, ami közel van az ideálishoz – mondta Jacsó Tibor, a Csapatkupa sorozat főszervezője. – Korábban is azon voltunk, hogy jó legyen a pálya, próbáltuk betömöríteni, locsolni, hogy a tél okozta időjárási károkat kijavítsuk, de a márciusi száraz idő miatt ez nehézségekbe ütközött. Hiába tárcsáztuk fel az ovált, mivel nem volt elég csapadék, nedvesség a múlt hónap végén, nem tudott összetapadni, összekötni a salak, emiatt felszakadozott és helyenként gödrössé vált a pálya. Az elmúlt napok csapadékai viszont úgy tűnik jót tettek a játéktérnek, biztos vagyok benne, hogy ezúttal nem lesz szükség arra, mint amire a legutóbb volt, hogy minden második futam után pályakarbantartást tartsunk. Így vélhetően egy sokkal pörgősebb, és rövidebb ideig tartó, izgalmas versenyt tudunk rendezni ez alkalommal.

 Összeállítások

Debrecen Autó-Tigrisek: Pawel Miesiac (lengyel), Maciej Kuciapa (lengyel), Semien Vlasov (orosz), Tabaka József (magyar), Bencze Zsolt (magyar). Csapatvezető: dr. Senyei György.

Interhandel-2000 Farkasok: Lee Richardson (angol), Matej Kus (cseh), Szatmári László (magyar), Nicolas Covatti (argentin), Benkő Roland (magyar). Csapatvezető: Tihanyi Sándor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!