Sport

2012.02.24. 17:15

Vegyész RC-Kazincbarcika: A második számú feladóval is lehetnek jók

Dunaújváros, Kazincbarcika - Szombaton 17 órától Dunaújvárosban rendezik a Dunaferr – Vegyész RC bajnoki negyeddöntő második mérkőzését.

Dunaújváros, Kazincbarcika - Szombaton 17 órától Dunaújvárosban rendezik a Dunaferr – Vegyész RC bajnoki negyeddöntő második mérkőzését.

A csütörtöki első felvonás maratonira sikerült Kazincbarcikán (3:2 lett a borsodiaknak), amely igazából senkit sem lepett meg, miután két azonos képességű együttesről van szó. Dudás András, a barcikaiak edzője pénteken délelőtt így tekintett vissza az egy nappal korábbi nyertes meccsre.

– Több olyan dolog is volt, amit sikerült megvalósítanunk. A nyitások nagy része oda ment, ahová gondoltuk, és sáncban is meg tudtuk fogni azt, akit akartunk. Fogadásban sem akadt igazából probléma, a liberónk is jó színvonalon teljesített, talán a két centerünk volt halványabb a megszokottnál, nem a megbeszélteket tették, de remélem, hogy ezen tudnak javítani.

Még nincs lefutva

Dudás András ismét kijelentette azt, hogy nem tudtak tizenkét emberrel, élesben gyakorolni, a Csepel és Szolnok elleni találkozók nem voltak mérvadóak, a Dunaferr jobban játékban volt.

– Próbáljuk folyamatosan utolérni magunkat, szeretném, ha felpörögnénk az elvárt szintre – tette hozzá a szakvezető. – Egy-nulla nekünk, de gyakorlatilag az utolsó két ponttal tudtunk győzni, ami jelzi, hogy ez a csata még egyáltalán nincs lefutva. Természetesen örülnénk neki, ha Dunaújvárosban is nyerni tudnánk, ahová munkahelyi elfoglaltsága miatt nem jön velünk elsőszámú feladónk, Lehóczky Laci. Kiss Gergely lesz a helyettese, akivel már korábban is helytálltunk, vagyis szerintem vele is meg van a sanszunk, hinni kell ebben a csapatnak.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!