Sport - Foci

2018.10.31. 13:55

Labdarúgó Magyar Kupa - A legjobb 32 közé jutásért küzdenek megyei csapataink

Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupában ezen a héten a 7. forduló mérkőzéseit játsszák a még versenyben lévő csapatok. A tét a 32 közé jutás, és ez minden párharcban egy mérkőzésen dől el (amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen az eredmény, akkor 2×15 perc hosszabbítás következik, ha ennek végén is egálra állnak a felek, akkor 11-es rúgások következnek).

Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupában ezen a héten a 7. forduló mérkőzéseit játsszák a még versenyben lévő csapatok. A tét a 32 közé jutás, és ez minden párharcban egy mérkőzésen dől el (amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen az eredmény, akkor 2×15 perc hosszabbítás következik, ha ennek végén is egálra állnak a felek, akkor 11-es rúgások következnek).

A heti kupaprogramot a Diósgyőri VTK kezdte, akik kedd este az NB II.-ben feljutó helyen álló Zalaegerszegi TE FC vendégei voltak. A további négy megyei együttes szerdán meccsel, közülük a Kazincbarcikai SC az „osztálytársát”, a szintén NB II.-es Vasast fogadja, a két NB III.-as, a Termálfürdő Tiszaújváros és a Sajóbábony VSE utazik, egyaránt megye I.-es gárdához, előbbi Balatonlellére, utóbbi Oroszlányba, míg az élvonalbeli Mezőkövesd Zsóry FC az NB III. Nyugati csoportjában a harmadik helyen álló Ménfőcsanak ESK vendége lesz.

Ménfőcsanak ESK (NB III.) – Mezőkövesd Zsóry FC (NB I.)

(Ménfőcsanak, szerda, 15.30)

Kuttor Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A nagy távolság miatt már a keddi edzésünk után elutaztunk és Tatán volt szállásunk. Nekünk minden mérkőzés nagyon is fontos, ráadásul ezen a sorozaton egy mérkőzésen múlik a továbbjutás. Így teljesen mindegy, hogy hányadik osztályban szereplő együttes az ellenfelünk, nagyon oda kell figyelnünk, a meccs ugyanis vérre megy. Nálunk nincs olyan, hogy első és második csapat, mindig a lehető legjobb formában lévő játékosok képviselik a klubot, de úgy tervezem, hogy olyanok is lehetőséget kapnak a bizonyításra, akik eddig kevesebbet szerepeltek az élvonalbeli összecsapásokon.

Kazincbarcikai SC (NB II.) – Vasas FC (NB II.)

(Putnok, szerda, 12.30)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – A hét végén, a Monor ellen, a bajnokságban, nyertünk idegenben, az elején kaptunk egy buta 11-est, de a csapat erejét, tartását, stabilitását mutatja, hogy fordítani volt képes, közepes játékkal. Az akkor szerepelt csapathoz képest tervezek módosítást bizonyos helyeken, szeretném ugyanis megadni a lehetőséget azoknak a szintén jó játékosainknak is, akik az utóbbi időben a bajnokikon nem, vagy csak kevés játékpercet kaptak. Ezt ugyanis megérdemlik a hozzáállás, az elvégzett edzésmunka alapján. A Vasas, az Vasas, remek futballistákkal, a játékukban több van annál, mint amit az eredményeik sugallnak. Gyakoroltuk a 11-eseket is, hátha szükség lesz rá.

Oroszlányi SZE (megyei I.) – Sajóbábony VSE (NB III.)

(Oroszlány, szerda, 12.30)

Kriston István, a Sajóbábony VSE vezetőedzője: – Úgy indulunk útnak, hogy mindenféleképpen szeretnénk továbbjutni, mivel ez nagy dicsőség lenne a klubnak, hogy be tudunk kerülni a legjobb 32 közé a Magyar Kupában. Kevés információ jutott el hozzánk a hazaiakról, ezekből próbálunk meríteni ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Szeretnénk dominálni a meccsen, ez szilárd védekezést és lendületes támadásokat jelent, aztán meglátjuk a pályán, miként alakulnak a dolgaink. Az alapos szervezőmunka révén mindenki a rendelkezésemre áll, így a legjobb csapatunkkal kelünk útra.

Balatonlelle (megyei I.) – Termálfürdő FC Tiszaújváros (NB III.)

(Balatonlelle, szerda, 12.30)

Gerliczki Máté, a tiszaújvárosiak edzője: – Biztos, hogy egy jó csapat ellen fogunk pályára lépni, hiszen a Balatonlelle az első helyen áll a Somogy megyei I. osztályban, ráadásul úgy, hogy még pontot sem veszítettek. Némi információt tudtunk róluk gyűjteni, van egy-két rutinos, magasabb osztályt is megjárt emberük, Hegedűs Gyula, vagy Graszl Norbert, továbbá játékosok különböző akadémiákról. Mindenképpen tovább szeretnénk jutni, hiszen az a nagy vágyunk, nagy álmunk, hogy egy igazán komoly stadionban pályára tudjunk lépni.


Labdarúgó Magyar Kupa - A 7. forduló programja:

Október 30., kedd

20.00: Zalaegerszegi TE FC (NB II.) – Diósgyőri VTK (NB I.) 0-2 (0-1)

Október 31., szerda

12.00: III. Kerületi TVE (NB III.) – Gyirmót FC Győr (NB II.)

12.30: Szarvasi FC (Békés megye I.) – Haladás (NB I.)

12.30: Sárvár FC (NB III.) – FTC (NB I.)

12.30: Gyöngyösi AK (NB III.) – Kisvárda (NB I.)

12.30: Technoroll Teskánd KSE (Zala megye I.) – DVSC (NB I.)

12.30: Vecsési FC (Pest megye I.) – MTK (NB I.)

12.30: Kazincbarcika (NB II.) – Vasas FC (NB II.)

12.30: Érdi VSE (NB III.) – Monor (NB II.)

12.30: Lipót Pékség SE (Győr-Moson-Sopron megye I.) – FC Ajka (NB III.)

12.30: Dabas (NB III.) – Duna Aszfalt TVSE (NB II.)

12.30: Budaörs (NB II.) – Ceglédi VSE (NB II.)

12.30: Sényő (NB III.) – Makó FC (NB III.)

12.30: Dabas-Gyón FC (Pest megye I.) – Pénzügyőr (NB III.)

12.30: Balassagyarmati VSE (Nógrád megye I.) – Taksony SE (NB III.)

12.30: Szekszárd UFC (NB III.) – Budafok (NB II.)

12.30: Iváncsa (NB III.) – Pápai Perutz FC (NB III.)

12.30: Viadukt SE Biatorbágy (Pest megye I.) – Szentlőrinc SE (NB III.)

12.30: Balatonlelle (Somogy megye I.) – Termálfürdő Tiszaújváros (NB III.)

12.30: Füzesgyarmati SK (NB III.) – THSE-Szabadkikötő (NB III.)

12.30: Oroszlányi SZE (Komárom-Esztergom megye I.) – Sajóbábony SE (NB III.)

12.30: TARR Andráshida SC (NB III.) – Nyíregyháza Spartacus (NB II.)

12.30: Körmendi FC (Vas megye I.) – Soroksár (NB II.)

12.30: Kalocsai FC (Bács-Kiskun megye I.) – BFC Siófok (NB II.)

12.30: SZEOL (NB III.) – Kaposvári Rákóczi (NB II.)

15.30: Ménfőcsanak (NB III.) – Mezőkövesd (NB I.)

17.00: Csákvár (NB II.) – Paksi FC (NB I.)

17.00: Dunaújváros (NB III.) – PAFC (NB I.)

17.00: Tatabányai SC (Komárom-Esztergom megye I.) – Békéscsaba (NB II.)

18.00: Jászberény (NB III.) – Budapest Honvéd (NB I.)

18.00: Vác FC (NB II.) – MOL Vidi FC (NB I.)

20.00: ETO FC Győr (NB II.) – Újpest FC (NB I.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!