Sport - Foci

2012.02.09. 10:53

Loki: Újra és újra bizonyítani kell

A Loki trénere szerint mindenkinek a saját kezében van a sorsa a kezdőcsapatba kerülést illetően.

A Loki trénere szerint mindenkinek a saját kezében van a sorsa a kezdőcsapatba kerülést illetően.

 A vasárnapi két felkészülési mérkőzés után szerdán csak másfél meccset tudott megvívni a DVSC-TEVA Belekben, ugyanis míg a szlovák Senicával ragyogó napsütésben csaptak össze a debreceniek, az esti, Steaua Bukarest elleni derbit elmosta az eső.

A délutáni kilencven perc kiegyenlített játékot, de 2-1-es Loki-vereséget hozott. Az első félidőben mindkét gárda előtt akadt lehetőség, ám a kapuba egyik fél sem tudott betalálni. A szünet után gyors gólváltás következett: a szlovák vezetést Dombi egyenlítette ki egy megpattanó lövéssel, majd két perc múlva kialakult a végeredmény.

 

Az eredmény másodlagos

- Az első meccset lehet inkább érdemben értékelni, ott ugyanis mindkét félidőt lejátszottuk - nyilatkozta a Naplónak Kondás Elemér vezetőedző. - Úgy vélem, megfelelően hajtottak a fiúk, emellett igyekeztünk valamit megvillantani a minőségi futballból, ez hellyel-közzel sikerült is. Ami fontos, hogy a pályára lépő futballisták megkapták a meccsterhelést, az eredménnyel eddig sem foglalkoztam, mert a felkészülés során nem ez a lényeg. Nyilván szeretünk nyerni, de ez most nem sikerült - mondta a tréner.

 

Adott a lehetőség

A sokszoros román bajnok elleni találkozót Antalyában, a Mardan-stadionban rendezték, de a rendkívül heves esőzés miatt a játékvezetők 1-0-ás Steaua-vezetésnél a szünetben lefújták a meccset. - Erről a megmérettetésről már nehezebb érdemit mondani, hiszen nem sikerült végigjátszanunk, ráadásul a félidő felétől már kezdett irreálissá válni a pálya. Jól kezdtünk, próbáltunk kombinatív játékot bemutatni, voltak szép támadásaink. Előfordult, hogy picit kihagytunk, akkor az ellenfél jobban ránk jött, ebből lőttek is egy szép gólt a bal felső sarokba. Több jó teljesítményt láttam a nap folyamán, de nem szoktam egyénileg kiemelni senkit. Továbbra is azt mondom, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy bizonyítsa: helye van a csapatban. Az ugyanis semmit sem jelent, ha valaki az ősszel jól teljesített, nincsenek bérelt helyek, újra és újra bizonyítania kell mindenkinek. HBN-TN

  • Bőrig áztak, majd félbeszakadt
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!