Sport - Foci

2007.11.28. 15:23

Szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája

<p>Az A,B,C és D csoportokkal folytatódik szerdán a Bajnokok Ligája ötödik csoportköre.</p>

Az A-csoportban az eddig gyengén szereplő Liverpool a Portót fogadja, és ha nem győznek hazai pályán az angolok, akkor búcsút mondhatnak a továbbjutásnak. A csoport másik mérkőzésén a második helyen álló Marseille a Besiktashoz látogat. Egy esetleges török győzelemmel az utolsó fordulóra teljesen nyitottá válna a továbbjutás.

A B-csoportban az éllovas Chelsea a norvég Rosenborghoz utazik, és ha elhozzák mindhárom pontot, akkor továbbjutnak. A Valencia a Schalkét látja vendégül, a találkozó vesztese elbúcsúzhat a nyolcaddöntőtől.

A C-csoportban a Real Madrid a Werder Bremen otthonában lép pályára. A német csapat csak győzelemmel tarthatná életben továbbjutási reményeit. A másik találkozón a csoport két, ötpontos csapata, a Lazio és az Olimpiakosz küzd meg egymással. A mérkőzés győztese óriási lépést tesz a legjobb 16 közé kerülésért.

A D-csoportban a három ponttal vezető, címvédő Milan szinte már továbbjutott, előtte azonban még legalább egy pontot el kell hozniuk a Benfica otthonából. A Celtic és a Sahtar hat-hat ponttal áll a csoportban. A két csapat a Celtic pályáján csap össze, amelyen köztudottan rendkívül nehéz dolga van a vendégcsapatoknak. Idén például már a Milan is kikapott Glasgow-ban.

Bajnokok Ligája, szerda:
A-csoport:
Liverpool - Porto
Besiktas - Marseille

A csoport állása:
1. Porto 4 mérkőzés / 8 pont
2. Marseille 4/7
3. Liverpool 4/4
4. Besiktas 4/ 3

B-csoport:
Rosenborg - Chelsea
Valencia - Schalke

A csoport állása:
1. Chelsea 4/8
2. Rosenborg 4/7
3. Schalke 4/4
4. Valencia 4/3

C-csoport:
Werder Bremen - Real Madrid
Lazio - Olimpiakosz

A csoport állása:
1. Real Madrid 4/8
2. Lazio 4/5
3. Olimpiakosz 4/5
4. Werder Bremen 4/3

D-csoport:
Benfica - Milan
Celtic - Sahtar

A csoport állása:
1. Milan 4/9
2. Sahtar 4/6
3. Celtic 4/6
4. Benfica 4/3

 

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!