Sport - Foci

2007.11.20. 05:23

Huub Stevens a PSV-hez szerződik

<p>Huub Stevens lesz a PSV Eindhoven új edzője 2008 júniusától - jelentette be a holland klub hétfőn. A holland szakember jelenleg a Bundesliga bajnoki címéért harcoló Hamburg vezetőedzője.</p>

Stevens családi okok miatt döntött a távozás mellett. A PSV-nek azóta nincs kinevezett vezetőedzője, mióta Ronald Koeman októberben a Valenciához igazolt.

Koeman távozása óta Jan Wouters irányítja a szakmai munkát a holland bajnoknál, de csak januárig. 2008 elején ugyanis Sef  Vergoossen és Dwight Lodeweges veszi át az edzői posztot. A két szakember jelenleg Japánban dolgozik a Grampus Eight csapatánál, ahol a jövő év elejére fejezik be a bajnokságot. Vergoossen egyébként Stevens érkezése után is a csapattal marad.

Stevens a PSV-nél egy magyar tehetséggel dolgozhat majd együtt. Dzsudzsák Balázs ugyanis október végén öt évre aláírt a holland klubhoz. Dzsudzsák szerződése 2008 július 1-én lép életbe, a megállapodás értelmében azonban a PSV akár már a télen is elviheti a tehetséges játékost.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!