Sárospatak hírei

2017.12.29. 07:57

A NAV már Sárospatakon is várja az ügyfeleket

Sárospatak - December 28-tól egy NAV ügyfélszolgálati pult is várja a sárospataki kormány­ablakba betérőket.

Sárospatak - December 28-tól egy NAV ügyfélszolgálati pult is várja a sárospataki kormány­ablakba betérőket.

Az ünnepélyes avatón dr. Komáromi Éva, a Sárospataki Járási Hivatal vezetője köszöntötte a megjelenteket, és elmondta, újabb mérföldkőhöz érkezett a kormányablak osztály, amely az eddigi racionalizálások után egy újabb egységgel bővülve várja az ügyfeleket.

– Egy apró, de annál fontosabb eseményre gyűltünk össze ma délelőtt a sárospataki kormányablak épületében – mondta avató beszédében dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője. – A hír így szól: Ma 10 órakor megkezdi működését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Ügyfélszolgálata. A mai esemény azt próbálja orvosolni, hogy kevesebbet kelljen utazni, időt pocsékolni, mérgelődni az adóügyeinkkel is. És éppen ebben rejlik a jelentősége, hogy a sárospataki járási hivatalban, a kormányablak sokoldalúságának egy újabb – a mindennapjainkat érintő – szolgáltatása teszi könnyebbé a polgárok életét. A sárospataki járás adófizető polgárai és vállalkozásai számára ez bizony jelentős könnyebbséget jelent és akár költség- és időmegtakarítást is, hogy adóhatósági ügyekben a jövőben nem kell Sátoraljaújhelyre vagy Miskolcra utazni. Mindez a „Jó Állam koncepciója” alapján újabb előrelépést jelent, az adófizető polgárok ügyeinek intézésében, vagy mondhatnám, minél gyorsabb és korrektebb kiszolgálásában. Mindez köszönhető a polgári kormány tudatos és kiszámítható hét éves adópolitikájának.

Nyolc helyen

Weilandics Miklós, a NAV B.-A.-Z. megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója köszöntőjében egyebek mellett elmondta, a megyében összesen nyolc kormányablakban alakítottak és alakítanak ki ügyfélszolgálatokat. A sárospataki ügyfélszolgálat kedd kivételével a hét minden munkanapján várja a leendő ügyfeleket.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!