Project Life

2019.09.18. 10:30

Tovább is van, mondjam még?

Érkeztem egy újabb rendezvénnyel!

Eddig rendezvényeinkről olvashattunk a hét első két napjában. A legelső cikkem (2019.09.16.) utána folytattam a Project Life Management Akadémia megnyitásával (2019.09.17.).

…És minden begyorsult innentől!

A Project Life Management (PLM) Akadémiát még éppen, hogy megnyitottuk, de már jött is a GINOP 3.3.3. projekt záró konferenciája. Még csak pihenni sem volt időnk. Körülbelül három hét alatt kellett megrendeznünk mindent. Szerencsére a csapat nem változott az Akadémia megnyitó után (lásd előző cikkünket 2019.09.17.). Immáron 3 tapasztalt munkatárssal az oldalán Lakatosné Dr. Szuhai Györgyinek sokkal könnyebb volt a munkája, több feladatot tudott a csapatra hagyni.

Egy gyönyörű szép hotel – Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** – konferenciatermében. A Project Life Management (PLM) programon belül, a digitális készségek fejlesztéséről voltak előadások a félnapos rendezvény során. Ráadásul megjelent egy újabb könyve a Project Life Management Programnak.

Részvétel és hangulat.

Akadémia Nyitórendezvény

Akik itt voltak csupa pozitív véleménnyel távoztak. Egy kellemes jó hangulatú este után, sokkal jobb kedvvel kezdődik a hétvége. Maga a GINOP-3.3.3 EU-s támogatott projekt finanszírozta az eseményt, így a résztvevőknek csak és kizárólag regisztrálniuk kellett a Project Life Management (PLM) honlapján lévő linken. Szuper előadók előadásait hallhattuk, részesei lehettünk

Dr. Mészáros Aranka, pszichológus, egyetemi docens, Szent István Egyetem – Pénzügyi tudatosság című Mini tréningjén. A nap folyamán teljes ellátás és az előadások végén egy ebéd alkalmával lehetett beszélgetni a hallott gondolatokról.

Nagyon sokan küldtek visszajelzést a konferencia után és nagyon hálásak is vagyunk érte, azokat beépítettük a következők szervezési forgatókönyvbe! Annak pedig még jobban örült a csapat, hogy csupa jót írtatok a Project Life Management (PLM) programról.

Holnapi nap folyamán az eddig bemutatott konferenciák visszajelzéseivel fogok foglalkozni. Természetesen mindent a valóságnak megfelelően fogok visszaadni.

KRISZTA

Project Life Management csapattagja

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!