Project Life

2019.09.03. 14:48

Inspirátorokra, nem influencerekre van szükség

Véleményem szerint a mai társadalom ki van szolgáltatva, azoknak a befolyásoló tényezőknek, amelyek révén az ember élete gyökeresen megváltozhat.

Az előző cikkben (2019.09.02.) már szó esett az inspirátorról, mint ösztönző személyről, emellett az influencert is meg kell említeni. Nem kell nagy vonalakban kifejteni azt, hogy “kik is ők” és milyen tevékenységekkel próbálják befolyásolni a közönséget, mivel a Project Life Management (PLM) nem ebbe a “kategóriába” tartozik.

A Project Life Management (PLM) programban dolgozók inspirátorok, ösztönző személyek.

Akik megmutatják a társadalomnak azt, hogy egy más szemléletű gondolkodásmóddal, miként változtathatják meg életüket. A jövőjüket miként lehet átformálni egy jól átgondolt tervezéssel, szervezéssel, hogyan tudják elérni céljaikat.

A társadalomnak “csak” inspirátorokra van szüksége!

A mai rohanó világban az emberek többségének semmire nincs ideje. Munkába rohanva néha napján kezükbe akad egy szórólap vagy egy magazin, amelyet elolvasnak és utána véleményt formálnak. A véleményükre hivatkozva az adott cikk inspirálóként vagy befolyásolóként hat.

Mindenki döntse el maga!

Akár tetszik, akár nem, a Facebookon és a Youtube-on jelenlévő influencerek (véleményvezérek) hatással vannak a fogyasztási szokásokra és befolyásuk egyre csak nő. Hitelesség nélkül viszont az egész nem ér semmit.

A marketing, a márkaismertség és médiajelenlét növelésének érdekében “mindent elkövetnek”.

A motiváció létezik csak dolgozni kell érte!

A felsorakoztatott problémákat kezelni szükséges, ezek megoldásaira kéne inspiráló tényező ezzel egyúttal inspiráló személy is, aki rávilágítja az embereket arra, hogy igenis tenni kéne már valamit az ügyben, mert ez így nem mehet tovább.

Hacsak ülünk a problémán nem fog megoldódni!

Higgyük el, hogy igenis mindenki életében megjelennek inspiráló személyek!

Egy adott cél elérésére, hogyan miként, kivel, merre tovább?

Ők azok akik megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, és segíthetnek a felmerült kérdések megválaszolásában.

Ha nem vagy még tagja, lépj be Facebook csoportunkba! Itt teheted meg: https://www.facebook.com/groups/1786744814959837/

ZSUZSA

Project Life Management csapattagja

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!