Project Life

2019.09.30. 16:07

A Heti hetes téma

Üdvözlöm a Kedves Olvasókat!

Kriszta vagyok és nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy a konferencia előadóit bemutassam. Nagyszerű tényekről hallhatunk az elmúlt hetek folyamán! A társadalmi felelősségvállalástól, a misszión keresztül a konferencia témáin át rengeteg érdekes gondolattal ismerkedhetünk meg!

Eljött az ideje, hogy a 2019. Október 15-én Lillafüreden megrendezésre kerülő Project Life Management (PLM) Nemzetközi Konferencián megjelenő előadók közül néhányat bemutassak.

Ez a hét végig az előadókról fog szólni, de nem szeretném túl húzni. Szóval csapjunk a közepébe. Az első és legfontosabb személy már bemutatta saját magát! Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi Phd. – a program megalkotója és alapítója. (2019.08.01.)

Nehéz úgy beszélni egy emberről, hogy az pont megfelelő legyen! – se elfogult ne legyek, se felületes.

Első sorban egy nagyon elfoglalt emberről beszélünk, akinek a határidő naplója mindig tele van. Precízen meg van tervezve minden napja! Én már csak tudom. Ettől függetlenül, mikor itt bent megbeszéléseken ülünk, nagyon spontán és laza. Mindig mindenre jut ideje – meghallgatni minket, segíteni a kérdésekben és a családjával foglalkozni. Külső szemmel azt hinné az ember, hogy folyton rohan, de Ő mindig naprakész mindenben és számára ez nem rohanás. Szerintem ennek az életvitelnek a szerelmese.

Akinek családja van, folyamatosan fejleszti magát, vállalatot vezet, annak nincs ideje felesleges köröket futni!

A projektek világában megismerhető rendszer szerint tervezi és szervezi az életét. Fontos a hatékonyság és nap, mint nap el is mondja a csapat számára. Precíz és kitartó, mindig tudja, hogy mit szeretne elérni és hogyan valósítsa azt meg. Számára a buktató egyszerű küszöb, amit át kell lépni. Talán nem túlzás azt állítani, hogy sok ember számára nagyon jó példa.

Nem vagyok jó az emberek jellemzésében nem sokat gyakoroltam az évek során. Mindig azt mondtam: “Ha meg szeretnéd ismerni, menj oda hozzá és kezdj el beszélgetni vele!” Most is csak ezt a tanácsot tudom mondani, mert az én véleményem és ízlésem egyedi.

Elismerésre méltó az a teljesítmény és szakmai elköteleződés, amit nap mint nap nyújt mindenki irányába. Györgyi nagyon sok áldozatot hoz a családja érdekében, valamint a lehető legtöbbet szeretné tenni a társadalomért. Talán az Ő előadását várom a legjobban a konferencián!

Ha még nem regisztráltál a konferenciára, akkor a következő linken megteheted!

Siess, ha nem szeretnél lemaradni! A limitált helyek száma fogy!

KRISZTA

Project Life Management csapattagja

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!