Project Life

2019.08.19. 11:23

Kiknek és miért ajánljuk?

Amikor bekerültem a Project Life Management program social csapatába, Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi PhD, a program megalapítójának az első kérése az volt, hogy olvassam el a Tudatos Életvezetés című könyvét. Először csak néztem, hogy ezt a rengeteg oldalt mégis, hogy fogom elolvasni?

A kérdések sorra merültek fel bennem, amiket azonnal fel tudtam tenni és meg is lett válaszolva. Most már, hogy helyre került hol is vagyok valójában, már tudom, hogy a könyv elolvasása nélkül nem is tudtam volna mit írni nektek.

Talán ezért jó, hogy ezt a témát választottam, mert így együtt megismerhetjük a Project Life Management-et és azon belül, hogy kiknek és miért ajánlott.

Fogalmam sem volt arról, hogy ezt hogyan lehet az embereknek megtanítani…

De látva azt, hogy különböző korosztályoknak, különböző élethelyzetei vannak és ezekhez az élethelyzetekhez igazodva, különböző szempontokból, más-más életpéldák által lehet átadni a Project Life Management szemlélet gondolatait, egyre jobban érdekelt engem is minden apró részleteivel együtt.

Így nagyon fontos beszélni arról, hogy ki, illetve kik a célcsoportjai a PLM-nek. Ahogy Györgyi szokta mondani, különböző célcsoportnak, különböző élethelyzettel kell megbírkóznia és ennek megfelelően a példák és a kommunikáció is teljesen más.

De miért is fontos a célcsoport meghatározása?

Tudnunk kell nekünk is és az Olvasónak is, hogy hova tartozik, melyik életszakaszban jár. Ezeket figyelembe véve tudunk tanácsot adni és segíteni, ugyanis a különböző csoportok különböző problémákkal küzdenek.

  • Fiatal útkeresők
  • Szülés után visszatérők
  • Ébredők, elváltak
  • Későn ébredők, bölcsek
  • Korábbi cikkünkben már felületesen említésre kerültek a kívánt célcsoportok, de a héten mindegyikről részletesen szót fogok ejteni tapasztalataim, megfigyeléseim alapján. Remélve azt, hogy kedves Olvasóink magukra ismernek, és ezáltal segítséget nyújthat mindenki számára az, amit a Project Life Management (PLM) képvisel.

    Facebook csoportunk posztjaiban rendszeresen olvashatsz visszajelzéseket. Ha nem vagy még tagja, lépj be nyugodtan Te is! Itt teheted meg:

    https://www.facebook.com/groups/1786744814959837/

    SZANDI

    Project Life Management csapattagja

    (PR cikk)

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!