Hirdetés

2024.02.12. 14:03

Fenntartható innováció a gyógyszer-, kozmetikai és vegyipar számára a Schoeller Alliberttől

Napjaink felgyorsult üzleti világában a fenntarthatóság már nem csupán opció, hanem kötelesség. Ez igaz a gyógyszer-, a kozmetikai és a vegyipar szereplői számára is. A Schoeller Allibert körkörös megoldásaival újradefiniálja többek között ezen iparágak számára is a csomagolást, a tárolást és a logisztikát.

PR cikk

Forrás: pixabay.com

CircuLine®

A Schoeller Allibert CircuLine ® raklap termékcsalád egyszerű módot biztosít a vállalkozások számára, hogy a teljesítmény romlása nélkül csökkentsék szűz műanyagfogyasztásukat, valamint logisztikájuk általános környezeti hatását az ellátási láncon belül. Így hatékonyabban hozzájárulhatnak a Föld természetes erőforrásainak teljesebb körű felhasználásához. Ezen termékeket egyaránt gondos pontossággal és a környezet iránti felelősséggel tervezték, így mind a körforgásos gazdaság, mind a gyógyszer-, kozmetikai és vegyipari ágazat specifikus igényeit maximálisan kielégítik.

 

SmartLink® 

Ha a vállalkozások logisztikájának újradefiniálásáról van szó, a Schoeller Allibert innovatív SmartLink® eszközei a legmodernebb technológia segítségével hatékonyan képesek ezt biztosítani:

  • Tájékoztatás a tárolók töltöttségi szintjéről és riasztás a kritikus küszöbértéknél.
  • Geolokáció és GeoFencing a pontos helymeghatározási adatok és földrajzi határok beállításához.
  • Elérhetőségi jelzés az eszközök rendelkezésre állásáról és a nem megfelelően használtak azonosításáról.
  • Páratartalom és hőmérséklet állapotról történő tájékoztatás a termékminőség és megfelelőség fenntartásához.
  • CarbonLink funkció az összehajtható eszközök által generált szén-dioxid megtakarítás mértékéről.

 

ChemiFlow®

A gyógyszer-, a kozmetikai és a vegyiparban a veszélyes folyadékok szállítását forradalmasíthatja a Schoeller Allibert ChemiFlow® 1000 literes kapacitásával és 1200x1000 mm-es alapterületével. Ezen tároló 100%-ban műanyagból készült, csupán 3 perc alatt kiüríthető, a SmartLink® Fill Level funkciójával pedig folyamatos tájékoztatást kaphatunk az épp aktuális töltöttségi szintjéről. Ennek köszönhetően minimálisra csökkenthető a visszamaradó folyadék, miközben redukálhatók a munkaerőköltségek, valamint maximalizálható a teljesítmény, a termelékenység és nyereségesség. 

Amint látható, a Schoeller Allibert beszállítóként és partnerként is remek szövetségest jelenthet a vegyipari, kozmetikai és gyógyszeripari vállalkozások számára, legyen szó fenntarthatóságról, innovációról vagy hatékonyságról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában