Hirdetés

2023.12.07. 00:00

Kalkuláció meglepetés nélkül

A költségek pontos meghatározását segíti az ATInox precíz kalkulációs rendszere.

PR cikk

Legyen az tepsitartó regál vagy tárolószekrény tolóajtókkal, az igények és költségek pontos meghatározását segíti az ATInox precíz kalkulációs rendszere a 1.4301 rozsdamentes acélból készült nagykonyhai bútorok esetében is. 

Nem kell többé hozzávetőlegesen megbecsülni a kívánt bármilyen speciális igényű termék árát, az adatlapokon nagyon részletesen meg lehet minden adatot adni a bútorokról és a kialakításról és a rendszer azonnal a valós árat írja ki. 

Bármilyen méretet megadhatunk, pontos, naprakész a kalkuláció. A webshopon keresztül pontosan meg tudjuk rendelni online, bankkártyával ki tudjuk fizetni a szállítási díjjal együtt pontos kalkuláció alapján. 

A termékek elérhetők a következő kategóriákban: fali szekrények, fali polcok, húsfeldolgozás, hústárolás, munkaasztalok, munkapultok, nagykonyhai mosogatók, regálok, kocsik, zsámolyok, tároló állványok, tároló szekrények.

Cégadatok:

ATInox Plusz Gyártó Szerelő és Kereskedelmi Kft.

Alapanyag beszerzés, értékesítés és gyártás 3526, Miskolc, Huszár utca 2.

 

Alapanyag kiszolgálás: Hétfő - Csütörtök 7:00 - 15:00, Péntek 7:00 - 12:00

Gyártás ügyintézés: Hétfő - Csütörtök 6:00 - 14:00, Péntek 6:00 - 11:30

 

Webshop: https://atinox.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában