99 Mozgalom

2024.02.13. 10:54

Karácsony főtanácsadója válaszadás helyett a föld alá menekült (videó)

A Magyar Nemzet a Városházánál szerette volna megkérdezni a három hónap után felbukkanó Tordai Csabát a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom gyanús pénzügyeiről, de a főpolgármester jogi főtanácsadója válaszok helyett a metróba menekült.

MW

Tordai Csaba, Karácsony Gergely főtanácsadója

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Tordai Csaba ügyvédi irodájában tavaly ősszel tartottak házkutatást a NAV munkatársai, ugyanis itt hamisíthatták meg a 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésének jegyzőkönyveit – emlékeztet a Magyar Nemzet cikke. 

Sajtóhírek szerint Tordai pedig nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, amit a főpolgármester nyilatkozatai is alátámasztanak, ugyanis többször is elmondta nyilvánosan, hogy továbbra is bizalmi embere és a munkavégzés alól sem hajlandó felfüggeszteni. 

Tordaitól Heiter Dávid riporter azt szerette volna megtudni, hogy mi köze volt a 99 Mozgalomhoz, illetve, hogy a NAV munkatársai miket foglaltak le nála, de Karácsony jogi főtanácsadója a válaszadás elől a metróba menekült. 

Az eredeti cikket ITT tudja elolvasni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában