a rendőrök meglőtték

2019.08.28. 16:00

Késsel támadt rendőrre egy afgán férfi Bécsben

Egy menekültszállón kirobbant veszekedés miatt, hívták ki a rendőröket, ahol az afgán férfi késsel megfenyegetett egy iráni származású férfit.

Késsel támadt rendőrre egy afgán férfi szerda hajnalban Bécsben; a rendőr meglőtte a támadót – tudatta a bécsi rendőrség.

A rendőröket hajnali 2 óra 45 perckor értesítették egy menekültszállón kirobbant veszekedés miatt. Egy 39 éves afgán férfi késsel megfenyegetett egy 40 éves iráni származású férfit.

Az afgán – miután meglátta a kiérkező rendőröket – késsel támadt egyikükre. Többször is felszólították, hogy dobja el a kést, és álljon meg; gázspray-vel is megpróbálták megfékezni, de sikertelenül.

„Végezetül az egyik rendőr rálőtt a támadóra; a férfit a felsőtestén találta el a lövedék” – mondta el a rendőrség szóvivője, Daniel Fürst.

A rendőrök elsősegélyben részesítették a támadót, majd kórházba szállították. Szerda délutáni tájékoztatás szerint állapota életveszélyes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában