Nőknek

2012.09.19. 15:16

5 jel, hogy nem élvezi veled a szexet

A spontaneitás és a változatosság nélküli szex nem jósol túl sok jót egy komoly kapcsolatban. A rutinos szexnek számtalan oka lehet. Először mindig arra gondolsz, hogy megcsal. De mi van akkor, ha nem ez a helyzet? Talán nem elégedett a szexuális életével?

A spontaneitás és a változatosság nélküli szex nem jósol túl sok jót egy komoly kapcsolatban. A rutinos szexnek számtalan oka lehet. Először mindig arra gondolsz, hogy megcsal. De mi van akkor, ha nem ez a helyzet? Talán nem elégedett a szexuális életével?

Hogyan derítheted ki?

A legegyszerűbb módja természetesen az, ha nyíltan beszéltek a dologról. De mivel ez a módszer nem mindig válik be, így készítettünk neked egy kis útmutatót, aminek segítségével megállapíthatod, hogy párod elégedetlen-e a szexuális életetekkel.

Figyeld a viselkedését az ágyban, hogy megtudd, lankadt-e a szex utáni vágya.

1. Távolságtartó

Máskor ő hívott lefeküdni az előjáték bevezetéseként, most azonban mindig ő fekszik le később… és nem azért, mert éppen szenvedélyesen szeretkeztetek. Megpuszil atyáskodóan a homlokodon, majd a számítógép felé veszi az irányt,vagy a tévé távirányítóját pötyögteti céltalanul, amíg el nem alszik.

A távolságtartás és a szex iránti érdektelensége arról árulkodik, hogy rejteget valamit. Gondolj csak vissza azokra az időkre, amikor mindketten alig vártátok, hogy a a paplan alá bújjatok. Ha a dolgok radikálisan megváltoztak, akkor sürgősen javítanotok kell szexuális életetek minőségén.

2. A szex már nem élvez elsőbbséget nála

Mindig te kezdeményezel az ágyban. Nem rossz, ha egy nő lép elsőként, sőt ellenkezőleg, Ezzel azt bizonyítja, hogy kívánja partnerét. Viszont el kellene gondolkodnod a dolgon, ha már arra sem emlékszel pontosan, hogy mikor kezdeményezett ő legutóbb. Köztudott, hogy ha szexről van szó, a férfiak aktívabbak a nőknél és azonnal reagálnak a külső ingerekre.

3. Mindig van valami mondanivalója Szeretkezés közben feszült és úgy tűnik, hogy nem élvezi teljes mértékben a veled töltött édes perceket. Már nem annyira szenvedélyes. Gyorsan vált pozíciókat, és mindig van valami mondanivalója. A szeretkezés után pedig már nem látod a szemében a csillogást és a megelégedést, sokkal inkább feszült és nyugtalan.

4. Passzív

Hallgatag, és mintha folyton ugyanazt a forgatókönyvet játszaná el az ágyban. Az előjáték során mindig ugyanazokat a gesztusokat és mozdulatokat ismételi, anélkül, hogy valami újat hozna. Emellett pedig az aktus mintha minden alkalommal egyre rövidebb ideig tartana, neki pedig látszólag esze ágában sincs változtatni ezen. Valószínűleg az értésedre akarja adni, hogy miattad fajult idáig a helyzet, és azt várja, hogy te oldd meg a problémát.

5. Egyre kevesebb időt tölt a közeledben

Gyakrabban eljár a barátaival és későn ér haza. Hazajövet természetesen egyenesen a fürdőszobába veszi az irányt, majd pillanatok alatt elalszik, hiszen fáradt a drága.

Jóllehet ugyanolyan gyengéd, és továbbra is jelzi, hogy szerelmes beléd, de már nem figyel annyira a részletekre. Nehezebben lehet a kedvébe járni és folyton aggódó arckifejezése azt jelzi, hogy sok mindent magában tart.

Ismerősek a fent említett helyzetek? Akkor ne tétovázz, hanem lendülj akcióba. Nekem úgy tűnik, hogy van egy megmentésre váró párkapcsolatod!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!