My Land

2019.08.28. 09:00

Hollandiában lép fel a Recirquel Újcirkusz Társulat

A társulat idén harmadik alkalommal lép fel a Cultura Nova fesztiválon, 2018-ban a Párizs Éjjel, míg 2015-ben A Meztelen Bohóc című produkció aratott közönségsikert a holland fesztiválon.

A Recirquel Újcirkusz Társulat My Land című előadásával lép fel a szeptember 1-ig tartó hollandiai Cultura Nova fesztiválon Heerlenben.

Az MTI-hez elküldött tájékoztató szerint a Vági Bence által írt és rendezett My Landet csütörtökön és pénteken négy alkalommal láthatja a holland közönség.

A My Land a kortárs táncot, a színházat és a cirkuszművészetet ötvözi, az alkotás az emberiség gyökereit kutatva, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot állítja fókuszba.

Az előadás a műfajok közti határokat lebontva egyszerre idézi a kortárs tánctársulatokra jellemző technikai tudást és látványt, valamint a kelet-európai artistaművészet „lenyűgöző energiáit”.

A Heerlen városát kulturális színtérré változtató Cultura Nova előadó-művészeti fesztivál a színház, a tánc, a zene, a film és a vizuális művészetek különleges, úttörő formáit mutatja be, idén 29. alkalommal.

A tíznapos fesztivál keretében több mint 25 helyszínen, közel 200 kulturális előadás várják az eseményre látogatókat.

A My Landet a magyar közönség legközelebb szeptemberben 13-án láthatja a Müpa színpadán – írták a tájékoztatóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!