elképesztő sztori

2020.12.23. 10:50

Sokkoló részletek: a CIA bérgyilkosaként csajozott a férfi, aki az első randi után elásta áldozatát

Brutális bűnügy tartja izgalomban és rettegésben Új-Zéland lakosságát. A 21 éves áldozat, Grace Millane a Tinderen ismerte meg a 28 éves Jesse Kempsont, akivel csak egy kellemes estét tervezett eltölteni, de tragédia lett a randi vége. A fiú nem bírta elviselni, hogy visszautasítják, és megölte a fiatal lányt.

Forrás: Shutterstock

Jesse és Grace az egyik leghíresebb randiappon, a Tinderen találkoztak. Miután a pár megbeszélte az első randevút – a Daily Mail információi szerint – elmentek vacsorázni, majd megittak egy kávét. A találkozó feltehetőleg jól sikerült, hiszen a fiatalokat utoljára este 10 óra körül látták, amikor felmentek a hotelbe, ahol a gyilkos megszállt. A lányt többé nem látták élve. Jesse Kempson áldozatát egy sekély sírba temette, nem messze a gyilkosság helyszínétől – írta a Bors.

A tárgyalás során kiderült, hogy még évekkel ezelőtt a volt barátnőjével is erőszakoskodott a férfi.

Többször szexuálisan bántalmazta exét, volt, amikor késsel fenyegette és kényszerítette együttlétre.

Pár hónappal a gyilkosság előtt pedig szintén a fent említett randialkalmazáson keresztül ismerkedett meg egy turistalánnyal, aki nem szeretett volna felmenni a férfi lakásába, amitől ő feldühödött és megerőszakolta áldozatát.

A megerőszakolt nő, bár nevét nem vállalta, de a bíróságon tanúskodott. Elárulta, hogy azóta is rémálmai vannak az őt ért traumától, amit családja és barátai segítségével próbál feldolgozni.

„Minden egyes alkalommal, amikor elmegyek aludni, látom a dülledt szemeit, a dühöt bennük. Viszont most már nem félek, mert erős vagyok. Nem vagyok egyedül, a szeretteim körülvesznek engem. Sok minden vár még rám az életben, és nem akarok visszatekinteni, csak előre akarok haladni. Most már nincs hatalmad felettem” – mondta a megerőszakolt lány Jesse-ről.

CIA-ügynöknek hazudta magát

A gyilkos a bíróságon egyáltalán nem mutatott megbánást a tettei miatt.

„Nincs jogod elítélni engem! Te csak egy senki vagy!”

– üvöltötte a bírónak a tárgyaláson.

Kempson egyébként – mint kiderült – elképesztőbbnél elképesztőbb hazugságokkal szédítette a nőket.

A legmeredekebb állítása szerint ő valójában a CIA titkos bérgyilkosa, de volt már jól menő olajcég menedzsere, az új-zélandi rögbiválogatott egyik játékosának közeli rokona, volt árva, rákos, de olyan is előfordult, hogy (nem létező) bűnbandakapcsolataival igyekezett az ágyába csábítani valakit.

Jesse Kempson végül 17 év letöltendő szabadságvesztést kapott, miután a férfi fellebbezését elutasította a bíróság.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!