tényleg nem egy matyóhímzés

2020.12.23. 08:11

Hűha! Mariah Carey arcáról mintázták a világ legrondább karácsonyfadíszét

A világhírű énekesnő frappánsan reagált a csúnya díszre.

US singer Mariah Carey participates in the ceremonial lighting of the Empire State Building in celebration of the 25th anniversary of "All I Want For Christmas Is You" on December 17, 2019 in New York City. - A quarter-century after releasing her holiday classic that's become one of the season's love-to-hate, hate-to-love cliches, Mariah Carey has finally pushed "All I Want for Christmas Is You" to top the charts for the first time. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: Angela Weiss / AFP

Fotó: AFP

Mariah Carey neve már-már összefonódik a karácsonnyal, hisz nincs olyan év, amikor ne csendülne fel az ünnepekkor a Grammy-díjas énekesnő All I Want for Christmas Is You című világslágere.

 

Már csak ebből adódóan is akadt olyan fanatikus rajongó, aki úgy döntött, nemcsak hallgatni, de látni is szeretné a világsztárt karácsonykor, méghozzá karácsonyfadísz formájában.

Azzal azonban nem számolt, hogy a megvásárolt rusnya dekorációs elemen az egész világ röhögni fog, beleértve az énekesnőt, aki frappánsan reagált a róla készült, gnóm díszre – szúrta ki a Bors.

„Hát ez... elfogadhatatlan! (De a szándék a fontos)”

– olvasható az énekesnő Twitter-posztjában, aki maga tette közzé a balul sikerült karácsonyfadíszt, amit egyébként az 1994-ben megjelent Merry Christmas című albumának borítófotója inspirált.

Borítókép: Mariah Carey 2019 decemberében

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!