Memoár

2020.07.02. 10:24

Mozgalmas élete első 25 évéről vall Lenny Kravitz

Októberben jelenik meg Lenny Kravitz Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző memoárkötete, amelyben a zenész mozgalmas életének első 25 évéről vall.

Lenny Kravitz amerikai rockzenész (k) fellép az amerikai Demokrata Párt elnökjelölt-állító országos konvenciójának harmadik napján Philadelphiában 2016. július 27-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Tannen Maury

A Let Love Rule című könyvben beszámol iskolai éveiről, az otthoni feszültségekkel terhes légkörről, és az attól való menekülésről, amit a zene jelentett számára

írta a The Hollywood Reporter.

Az 56 éves művész azt is megosztja a könyvben, hogy számos lemezszerződést utasított vissza, míg végül rátalált saját hangjára és egyenesbe jött magával. Életének fontos állomásai közül mesél manhatani, brooklyni, Los Angeles-i, majd franciaországi, angliai és németországi tapasztalatairól is.

Mint közleményében fogalmazott, könyvében a születésétől első albuma, az 1989-es Let Love Rule megjelenéséig foglalja össze emlékeit.

Ez az utazás tele volt kalandokkal, közben tisztába jöttem magammal és megtaláltam a hangomat

írta.

Hozzátette: mindeközben a szeretet volt az az erő, ami kikövezte az útját és ezt a szeretetet fogalmazta üzenetévé.

Let Love Rule című memoárkötet október 6-án jelenik meg.

Borítókép: Lenny Kravitz amerikai rockzenész (k) fellép az amerikai Demokrata Párt elnökjelölt-állító országos konvenciójának harmadik napján Philadelphiában 2016. július 27-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában