Nagyvilág

2011.05.27. 16:19

Horror az állatkertben: szétmarcangolták a kisállatot

<p>Ledöbbentek a látogatók, amikor az oroszlánok ketrecébe véletlenül beesett cuki kölyökállatot marcangolni kezdték a nagymacskák.</p>

Más dolog tudni és megint más közvetlen közelről tapasztalni az oroszlánok ragadozó ösztöneiket. Legalábbis így érezhettek a Chessington Állatkert látogatói, akik szemtanúi voltak, amint az oroszlánok ketrecébe beesett édes kis medvemacska kölyköt marcangolni kezdték a nagymacskák. A kölyök a szomszédos ketrecben mászott fel a fára, de a beszámolók szerint megcsúszott és egyenesen az oroszlánok közé esett. Innentől csupán másodpercek maradtak az életéből, ugyanis az egyik oroszlán azonnal a kistestű állatra vetette magát. A történteket számos kisgyermek is látta, mert a szülők annyira ledöbbentek, hogy nem is tudták hirtelen mit tegyenek, aztán pedig már vége is volt a kisállat sikításának.

Jason Harcombe, aki a két éves fiát az állatkertbe, úgy nyilatkozott, hogy fájdalmas dolog látni ilyesmit, még számára is, de ő helyén tudja kezelni a dolgot, mert ez a természet törvénye. De egy két éves gyermekre ez teljesen váratlan hatással is lehet és ez aggodalommal tölti el. Nem erre számítottak, amikor egy nyugodt állatkerti programra indultak... Valakinek azonban nem kevés lélekjelenlét jutott, ugyanis néhány kép erejéig lefotózta a történteket.
- MON -

 

A képeket ide kattintva nézheti meg >>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!