Nagyvilág

2010.12.07. 18:39

Pőrén pózoltak városukért az omszki lányok

<p>Az oroszországi Omszk élhetőbbé tétele érdekében a ruháiktól is megszabadultak azok az aktivisták, akik a szibériai város 2011-es falinaptárának elkészítéséhez álltak modellt - adta hírül kedden az ukrán Censor.net hírportál.</p>

A hölgyek a település 12 legégetőbb gazdasági és szociális problémáját képviselik a posztereken.

Az ötlet, hogy a Vlagyimir Putyin orosz kormányfő születésnapjára moszkvai diáklányok által készített ajándék mintájára provokatív, ám egyben ízléses falinaptár kerüljön kiadásra, Omszk város településfejlesztési fórumán született meg. Az állandó értekezlet tizenkét csinos, fiatal hölgytagja rá is állt a nem mindennapi feladatra.

A készítők lányok fotózásához használt találó kellékekkel, illetve a posztereken mellékelt feliratokkal igyekeznek felhívni az illetékeses figyelmét többek között az egyre növekvő munkanélküliségre, a lakáshiányra, a közutak állapotára, a vidék ellehetetlenítésére, avagy a történelmi épületek homlokzatát elcsúfító reklámokra.

A posztereken az alábbi szövegek állnak: "Az omszki reklámok elcsúfítanak minden homlokzatot", alatta egy mellét reklámmal alig takaró bombázó áll; egy csupasz mellét fejő lány pózol az alábbi szöveg alatt: "Az utolsó cseppet is kifacsarjuk a faluból" míg egy másikon az üzemanyagárak drágaságát hirdezi egy szintén alulöltözött benzinkannás lány: "Neked még futja benzinre?" szöveggel.

Nézze meg a szexi képeket ide kattintva >>>

A színes falinaptár a hírek szerint már a megjelenésének másnapjától hatalmas keresletnek örvend.

Mint ismeretes, a Moszkvai Állami Egyetem újságíró szakos diáklányai az orosz kormányfő 58. születésnapjára készítettek szexis fotókkal illusztrált naptárt, amelynek címe: Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretjük önt!
- Független Hírügynökség -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!