Nagyvilág

2010.12.03. 19:18

Idióta: a zsarukat riasztotta, mert eltűnt a hóember

<p>Egy idióta nő telefonja kiverte a biztosítékot a rendőrségnél.</p>

"Lopás történt a házam előtt! Nem voltam kint 5 órája, s mikor kimentem, hogy egy fazekat vigyek a fejére, addigra eltűnt." Mondja egy kétségbeesett női hang a telefon végén, amire a rendőrségi diszpécser értetlenül kérdez vissza: "Ki tűnt el?" Mire a nő: "A hóember". A hitetlenkedő diszpécser kérdezi: "Úgy érti egy dísz?" Az asszony: "Nem, egy hóból készült hóember, amit én építettem".

A diszpécser még mindig nem hitte, amit hallott, s attól tartva, hogy esetleg egy őrülttel van dolga, erőltetetten nyugodt hangon mondja erre: "hát ez nem túl szép, de ugye nem várja, hogy egy eltűnt hóember ügyében nyomozzunk?" A nő még elmondta, hogy fontérméket használt a hóember szájához és gombjaihoz, de ezzel sem sikerült meggyőzni a rendőrséget, hogy komolyan vegyék az esetet.

A beszélgetés vége lett, hogy diszpécser felhívta a nő figyelmét, hogy egy sürgősségi vonalat tart fent egy hóember eltűnése miatt. Simon Black a Kentben működő rendőrség főfelügyelője az eset kapcsán felhívta a figyelmet, hogy az emberek ne hívják felelőtlenül a sürgősségi vonalat, miközben a brutális téli idő miatt több ezer ember kerül bajba óráról-órára. Kiderült: vádat is emelhetne a rendőrség a nő ellen a sürgősségi vonal indokolatlan lefoglalásáért, de jelen esetben kivételt tesz a rendőrség, ugyanis a nő tényleg úgy gondolta, hogy őt csúnyán meglopták....
- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!