Nagyvilág

2010.12.01. 19:19

Egy milliméterre a haláltól: átlőtte a szöget a fején

<p>Az építőmester a szögbelövő pisztollyal véletlenül belelőtt a szájába.</p>

Egy Los Angeles-i férfi, Victor Benavidez egy építkezésen dolgozott, s éppen a tetőt csinálta, amikor véletlenül elsült a kezében a szögbelövő pisztoly, olyan szerencsétlenül, hogy a szerkezet éppen az arca felé állt. A 9 centiméter hosszú szög a szájánál csapódott az arcába és szemgödre mögött állt meg a vége, csupán egy milliméterre az agyától. A férfi nem tudja pontosan felidézni a baleset körülményeit, csak arra emlékszik, hogy semmilyen fájdalmat nem érzett, csak a szögbelövő hangját hallotta, és tudta, hogy valami nem stimmel, majd hirtelen vér kezdett ömleni a szájából.

"Nem tudtam megszólalni ezért levettem a sisakomat és a tőlem nem messze dolgozó testvéremhez dobtam, aki rögtön elindult velem a kórházba" - idézte fel a férfi. Elmondta: a kórházban először azt hitték, hogy öngyilkos akart lenni, annyira képtelennek tűnt, hogy előfordulhat ilyen baleset.

Az orvosok később elmondták: ha a szög - mint az a röntgenfelvételenis jól látszik - csak egy picit beljebb hatol a koponyában akkor most vagy vak lenne, vagy halott.

Nézze meg a fotót ide kattintva >>>

"Hatalmas szerencséje volt Victor Benavideznek, mert a szöget ugyanazon az úton ki tudtuk venni, további roncsolások nélkül, ahogy az beérkezett, s Victor ugyan olyan lesz hamarosan, mint korábban, a nyílás is tökéletesen meggyógyul idővel. Nagyon szerencsés volt" - nyilatkozta dr. Kimberly Lee a Los Angeles- i Cedars-Sinai Kórház sebésze.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!