Nagyvilág

2010.12.12. 14:41

Dalra fakadt Vlagyimir Putyin miniszterelnök!

<p>Zongorán játszott, majd mikrofont ragadott magához és egy Louis Armstrong-dalt énekelt csütörtök este filmsztárok előtt Vlagyimir Putyin, egy szentpétervári jótékonysági koncerten - számolt be róla az orosz média szombaton.</p>

A gála sztárvendégei voltak többek közt Sharon Stone, Monica Bellucci és Mickey Rourke.

Az orosz kormány honlapján látható képeken Putyin egy asztalnál ült Ornella Mutival, majd az est házigazdája megkérte az orosz miniszterelnököt, hogy adjon elő egy dalt. Putyin erre azt mondta: "mint az emberek többsége nem tudok énekelni, vagy táncolni, de szeretem mindkettőt csinálni", majd felment a zongorához és eljátszotta a híres orosz dalt, az "Ahol a szülőföldem kezdődik"-et.

Ekkor még nem énekelt, de a zongorázás után magához ragadta a mikrofont és elénekelte Louis Armstrong "Blueberry Hill" című slágerét, a vendégek pedig állva tapsolták.

Nézze meg az elképesztő éneklést >>>

Az orosz televíziók bemutatták azt is, ahogy az est végén a vendégek és az orosz kormányfő a Zemljane nevű csapat 80-as évekbeli slágerét, a "Grass Near My Home"-ot éneklik együtt: ezt a dalt egyébként mindig Bajkonurban játsszák le a kilövések előtt orosz űrhajósoknak.

Putyin egyébként mostanában gyakran mutatkozik külföldi celebekkel: legutóbb Leonardo DiCapriót látta vendégül, amikor a filmsztár Szentpéterváron a vadon élő tigrisek megmentéséért kampányolt. Akkor együtt teáztak, ezen az eseményen a "Titanic" és az "Eredet" sztárja bevallotta, hogy félig orosz származású.

Emlékezetes, hasonló produkcióra - igaz nem nyílvánosan - Gyurcsány Ferenc vállalkozott egy rövidke kis tánc erejéig, ami végül kiszivárgott (vagy kiszívárogtatták) az interneten

- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!