Magyarország

2012.12.22. 10:46

Megölte édesanyját egy kaposvári férfi

Kaposvár, 2012. december 21., péntek (MTI) - Családi veszekedés közben megszúrta édesanyját egy férfi Kaposváron, az asszony a mentősök kiérkezése után, a gondos ellátás ellenére életét vesztette, a fia elmenekült - tájékoztatta Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese pénteken az MTI-t.

Kaposvár, 2012. december 21., péntek (MTI) - Családi veszekedés közben megszúrta édesanyját egy férfi Kaposváron, az asszony a mentősök kiérkezése után, a gondos ellátás ellenére életét vesztette, a fia elmenekült - tájékoztatta Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese pénteken az MTI-t.A rendőrségre érkezett bejelentés szerint Kaposváron, egy családi házas övezetben történt a bűncselekmény. A megszúrt asszonyt a helyszínre érkező mentők és rendőrök még életben találták, de már nem tudták megmenteni. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Zimre Dávid a helyszínről elmenekült, jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

Zimre Dávid 34 éves, körülbelül 170-180 centiméter magas, normál testalkatú, rövid hajú, bajusza, szakálla nincs. Az utolsó információk alapján sötétzöld-fekete színű kabátot, fekete kötött sapkát és feltehetőleg zöld színű sportcipőt viselt. Különös ismertetőjele, hogy szinte állandóan fülhallgatót visel.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az emberölés elkövetésével gyanúsított férfit jelenleg nagy erőkkel keresi. Kérik, hogy aki információval rendelkezik a körözött személyről, haladéktalanul hívja a 107-es, 112-es, vagy a 82/502-700 telefonszámot.

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!