Magyarország

2011.04.19. 13:03

Csecsemő holttestét találtak egy kályhában

<p>Csecsemő holttestére bukkantak hétfőn egy kunmadarasi családi házban. A rendőrség közlése szerint a csecsemő tetemét a kályhában találták meg.</p>

Egy csecsemő holttestére bukkantak hétfőn, erről közleményben tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőr-főkapitányság kedden. Kunmadarason egy családi házban találták meg a holttestet a rendőrök, közölte Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Korábban a mentőszolgálat ügyeletét értesítette valaki, hogy egy csecsemő került életveszélybe a családi háznál, miután az anya otthon szülte meg gyermekét. Az ügyelet azonnal esetkocsit és mentőhelikoptert küldött a helyszínre, azonban a kiérkező mentősök a csecsemőt a kályhában találták meg. Hogy miként került oda, illetve, hogy élve született-e a gyermek nem tudni, ezt orvosszakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.
- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!