Magyarország

2010.12.07. 18:22

Bukott a WC-s betörő

<p>Az egyik kocsma női mellékhelyiségében rejtőzött el egy pápai férfi, hogy zárás után kifoszthassa a boltot. Sokat csörömpölt azonban és a tulajdonos észrevette, majd kitessékelte az épületből. Akkor az udvarban bújt el és végül sikerült is betörnie, de a riasztó leleplezte.</p>

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint Pápán, még hétfőn este egy férfi rejtőzött el egy borozó női WC-jében, hogy zárás után kifoszthassa a boltot. Nem tudott azonban nyugton maradni és zörgésével felhívta magára a figyelmet. A már a bejáratnál álló kocsmáros ezért visszafordult, megtalálta és kitette az udvarra.

A férfi végül ott bújt el és később betörte az ablakot, majd megrongálta a villanyórát is. A riasztó azonban megszólalt, ezért újra búvóhely után nézett a betörő. Megint egy mellékhelyiséget választott: ezúttal a telek végében felállított árnyékszéket választotta fedezékül. A bejelentésre azonnal reagáló járőrök rövid kutatás után megtalálták a férfit és őrizetbe vették. Betöréses lopás kísérlete miatt indult ellene eljárás.
- Független Hírügynökség -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!