Magyarország

2010.12.04. 11:48

A kormány szerint hiteltelen a szakszervezetek demonstrációja

<p>Hiteltelen a szombati szakszervezeti tüntetés, mert szervezői között olyanok is vannak, akik személyesen részt vesznek a nyugdíjakat eltőzsdéző magánpénztárak vezetésében - reagált közleményben a tiltakozó megmozdulásra Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.</p>

Mint fogalmaz, sajnálják, hogy ezzel az akcióval sikerült megvezetniük néhány száz magyar munkavállalót. A kormány elkötelezett az emberek nyugdíjának megvédése és a pofátlan végkielégítések megadóztatása mellett, az új, arányos adórendszerrel pedig beindítja a magyar gazdaság dinamikus növekedését - írja a politikus.

- Független Hírügynökség -

Megkezdődött az érdekképviseletek demonstrációja

fuggetlen | 2010.12.04 11:23
Több ezer ember részvételével megkezdődött a szakszervezetek demonstrációja a fővárosi Roosevelt téren. A szakszervezet képviselői zászlókkal, transzparensekkel érkeztek, hogy így tiltakozzanak a kormány több intézkedése, például az adóváltozások, a nyugdíjrendszer átalakítása, illetve a 2011-es költségvetés-tervezet miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!