Magyarország

2010.07.05. 05:30

Útfelújítás kezdődik és burkolatot is javítják Budapesten

<p>Négy útszakasz felújítását kezdik meg Budapesten. Hétfőn a II. kerületi Kelemen László utcában, majd másnap a XI. kerületi Etele úton indul a rekonstrukció, majd szerdán a II. kerületi Nagyrét utcában, pénteken pedig ugyanebben a városrészben a Fazekas utca - Horváth utca területen dolgoznak. A munkálatok miatt forgalomkorlátozások lesznek és parkolási tilalom.</p>

A II. kerületi Kelemen László utcát a Hűvösvölgyi út és a Pasaréti út között újítják fel. A munkálatok hétfőn kezdődnek és a tervek szerint július 23-ig tartanak.

Ugyancsak hétfőn négy helyen végeznek burkolatjavítást Budapesten. Reggel fél héttől délután három óráig XIV. kerületi Kacsóh Pongrác úton, a XVII. kerületi Diadal utácban és a XI. kerületi Bogdánfy utcában dolgoznak a munkások. Este tíz órától másnap reggel hat óráig pedig a II. kerületi Bimbó úton kell korlátozásra számítani emiatt. A nappali és éjszakai műszakban összesen 9 brigád dolgozik majd az érintett útszakaszokon. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. arra kéri a vezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett szakaszokon.

Július 7-e és 25-e között a II.kerület Nagyrét utcában is útfelújítás lesz, ez a Határ utca és Máriaremetei út közötti területet érinti. Megújul az útburkolat a Fazekas utca - Horváth utca útvonalon is, a Csalogány utca és a Margit körút között. Itt július 9-én kezdenek a munkások és várhatóan 27-én fejezik be a rekonstrukciót.
Útfelújítás kezdődik a XI. kerületi Etele úton is, ami az Etele tér és a Fehérvári út között kap új burkolatot. A munkálatok július 6-tól augusztus 18-is tartanak. A forgalom irányonként egy sávban haladhat, de itt is csak sebességkorlátozás mellett. Parkolni itt is tilos lesz.

- Független HÍrügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!