Magyarország

2010.07.30. 11:41

Részeg ámokfutó Tatabányán

<p>Ittasan autókat tört össze és veszekedett a rendőrökkel egy férfi pénteken hajnalban Tatabányán. Az éjszakai ámokfutó ellen több eljárás is indult, egyebek mellett rongálás miatt.</p>

A rendőröket pénteken hajnalban hívták ki Tatabányára, a Bárdos lakóparkhoz, ahol egy autós összetört két kocsit is. A bejelentő azt mondta, hogy látta amint a sofőr gázt ad és nekihajt az előtte parkolónak, majd ismét a gázpedálra lép és elhajt.

A járőrök a helyszínre tartottak, amikor szembe találkoztak a keresett autóval. Megállították és igazoltatni akarták, a sofőr azonban nem adta át a papírjait, hanem hamis adatokat próbált bediktálni. Végig agresszívan viselkedett, csak a rendszám alapján tudták azonosítani. A férfit előállították és több eljárást is indítottak ellene: szándékos rongálás, ittas járművezetés és jogosítvány nélküli vezetés miatt - olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!