Magyarország

2010.04.14. 18:02

Négy gyorshajtó, 1,1 milliós bírság

<p>Négy gyorshajtónak, több mint egymillió forintos bírságot kell fizetnie az Országos Rendõr-fõkapitányság által szerdán közzétett, márciusi sebességrekordok alapján.</p>

A három darab 300 ezres és egy 200 ezres közigazgatási bírságot javarészt olyanok kapták, akik lakott területen lépték át többszörösen a megengedett sebességet.

Háromszázezret kell fizetnie annak a sofõrnek, akit március 7-én, Dunaföldváron fotózott le a traffipax. 50 helyett 142 kilométeres óránkénti sebességgel haladt a településen. Budapesten, a Fehérvári úti felüljárón lefényképezett másik autós büntetése is ennyi, õ a megengedett 50 helyett 138-cal ment, március 12-én. Március 15-én Lakitelek-Tõserdõn hajtott át valaki 131-gyel, az õ büntetése is 300 ezer forint.

Nézze meg a rendőrségi felvételeket >>>

Volt, aki az autópályán megengedett 130 kilométeres óránkénti sebességet lépte át. Az abszolút sebességrekorder 228 kilométer per órával száguldott az M1-esen, mikor villant a traffipax. 200 ezres közigazgatási bírságról szóló csekket tudhat magáénak a kocsi üzembentartója.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!