Magyarország

2010.03.19. 14:28

A munkavállalók hétfő délutánig kérhetik a havi adójóváírást

<p>A munkavállalók hétfőn délután 4 óráig adhatják le munkáltatóiknál azt a nyilatkozatot, amelyben az adójóváírás miatti többletbér havi kifizetését kérik - mondta pénteken az MSZP elnökhelyettese.</p>

Szekeres Imre hozzátette: akik ezt nem kérik, azok jövőre egy összegben adó-visszatérítés formájában kapják meg a pénzt. A közszférában dolgozók következő fizetése már átlagosan 10-12 százalékkal lesz magasabb, ráadásul az elmúlt 3 havi különbözetet is megkapják az alkalmazottak.


Szekeres Imre beszélt arról is a távozó kormány március 12-én adta át az Állami Számvevőszéknek a kormányzati elszámolást, amelyet az ellenzéki pártok is megtekinthetnek. Az MSZP elnökhelyettese szerint így a Fidesz már nem hivatkozhat arra, hogy nem ismeri az ország pontos állapotát. Az MSZP továbbra is kész bármilyen témában vitatkozni az ellenzéki párttal - tette hozzá a kormánypárti politikus.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!