Magyarország

2008.05.14. 11:19

Lövések Mórahalmon - két halott

<p>Mórahalom - Két ember meghalt egy lövöldözésben a Csongrád megyei Mórahalom határában.</p>

Egy postásnő a szerda délelőtti mórahalmi lövöldözés egyik áldozata. Szász Katalin, a Magyar Posta kommunikációs igazgatója a Független Hírügynökség információit megerősítve elmondta, hogy az áldozatul esett 56 éves asszony külterületi kézbesítőként dolgozott a társaságnál, tavaly nyugdíjba vonult férjétől vette át a munkát.

Hozzátette, hogy az első információk szerint rablótámadás történt, a földúton dulakodás nyomai látszanak. A postásnőt a mentők a szegedi új klinikára vitték, de a műtőasztalon belehalt sérüléseibe. A szóvivő hozzátette, hogy a Magyar Posta vezérigazgatója már úton van Mórahalom felé, és a család számára segélyt biztosítanak.

A rendőrséget szerdán reggel fél 9 előtt értesítették, hogy a falu határában, a kihelyezett postaládáknál lövések dördültek. A mentők egy életveszélyes állapotban lévő nőt és egy halott középkorú férfit találtak a földúton - mondta el a Független Hírügynökségnek Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Mórahalom határában talált holttest minden bizonnyal magáé a fegyveres támadóé, aki öngyilkos lett, miután megölte a kézbesítőt. A rendőrség délutánra ígért részleteket.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!