Magyarország

2007.11.03. 19:09

Agyonverte majd elmenekült

<p>A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy ha valaki tud a férfi tartózkodási helyéről, semmiképpen se próbálja elfogni, hanem azonnal hívja a 112-es segélyvonalat!</p>

Szombaton délután a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal nyírbátori közösségi szállásán összeverekedett két külföldi állampolgár. Mire a többieknek sikerült szétválasztani őket, egyikük, egy 52 éves szerb férfi életét vesztette. A 28 éves, orosz állampolgárságú bántalmazó elmenekült a helyszínről, őt a rendőrség és a határőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával indított nyomozást.

A keresett személy Aszaturov Szamvel, 28 éves orosz állampolgárságú férfi. Haja fekete, szeme barna, bőre fehér. A bűncselekmény idején farmernadrágot, fekete felsőt és fekete baseball-sapkát viselt.

- Kiss-Takács Béla -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!