Kultúra

2010.07.13. 16:00

Csaknem hatezer embert várnak a Seal koncertre Pécsett

<p>Pécsett ad koncertet kedd este Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul- és R&B-előadó kedden.</p>

Seal lesz az Európa  Kulturális  Főváros  Program  sztárvendége.  A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert művész kétórás koncertet ad este nyolc órától az Expo  Centerben.

Kedden délelőtt még a színpadra pakolták a kellékeket az Expo Centerben. Estére csaknem hatezer vendéget várnak ide a szervezők. Seal teljes titokban érkezett a helyszínre. A világsztár nem állt elő különleges kívánsággal.

"Szeretne sport tv-t nézni, külön kért egy hd tévét külön antennával, amit most szerelnek be. És voltak egyéb kisebb kérések, amik öltözőre, öltöző előkészítettségre, színpaddal való kapcsolatra vonatkoznak, de tényleg azt lehet, mondani, hogy egy úriember, tehát semmit olyan hákli, vagy olyan dolog nincsen, ami mondjuk egy másik művész esetében előfordulhat" - mondta el a Független Hírügynökségnek Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Seal  koncertjére medvecukrot, pezsgőt és finom vörösbort kért. Külön kívánsága csupán az volt, az ételei organikus zöldségekből és gyümölcsökből készüljenek. Este nyolc órától kétórás koncertet ad majd a világsztár. A szervezők azt ígérik a koncert kivételes lesz: keverednek majd az érzelmes és romantikus, és ritmusos soul-számok.

Fontos, hogy a nézők a kapun belülre nem hozhatnak be se esernyőt, se ásványvizes palackot. Ezt egy biztonsági előírás, a cél az, hogy ne lehessen ezeket feldobálni a színpadra.

- Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!