Ingatlanajánló

2022.02.26. 08:00

Egy romantikus lehetőség Háromhután!

Erdők ölelésében helyes házikók keresik-várják új, szerető lakóikat! A vállalkozásnak is alkalmas, 2 vendégházból álló ingatlant mi inkább elvonulásra használnánk. És Ön?

“Vállalkozók vagy új otthont keresők figyelem! Új lehetőség egy gyönyörű, romantikus, erdővel ölelt, varázslatos faluban, ahol a Zempléni hegyek között megbújva egy 5 éve bevezetett, vendégkörrel rendelkező, 2 épületből álló VENDÉGHÁZ keresi új tulajdonosát. A hatalmas erdők között a település adottságai nagy lehetőség elé állítják a kikapcsolódásra vágyó turistákat, és ezzel egyidejűleg a szállásadókat is. Jelen ajánlatunk: egy 1108 m2-es telken elhelyezkedő, 2 épületből álló, összesen 3 szobás, kőből épült, cserép fedéssel ellátott ingatlan. A fő épület: 50 m2-es, amely 2 szobából, 1 nappali+ konyhából és 1 fürdő + WC-ből áll. A másik, kisebbik ház : 30 m2-es, amely 1szoba, 1 étkező és konyha, valamint 1 fürdő + WC . [...]”

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!